SOLINKS

Basisinkomen (vraag en antwoord)

Mede doordat de ledenraad van de PvdA een motie voor de invoering van een onvoorwaardelijk basisinkomen heeft aangenomen neemt de discussie over dit onderwerp (en daarmee het aantal vragen) toe. SOLinks weet de antwoorden niet en is er ook niet om de invoering van een basisinkomen te ondersteunen. Het gaat SOLinks om samenwerking tussen linkse partijen en daarbij hebben wij het basisinkomen (met zeven andere onderwerpen) als mogelijkheid genoemd. SOLinks wil wel, als daar behoefte aan is, een podium bieden om vragen te stellen over het basisinkomen en/of antwoorden te geven.
Om te voorkomen dat er allerlei troep op de site wordt geplaatst is het noodzakelijk dat u zich registreert, daarna kunt u de vraag stellen. Om te kunnen reageren hoeft u zich niet te registreren.

Prijsopdrijving

Als mensen meer te besteden krijgen dan stijgt de vraag naar producten hetgeen voor prijsopdrijving zal zorgen. Het effect van het basisinkomen zal dan snel zijn uitgewerkt. Bovendien wordt de Euro hierdoor gedestabiliseerd. Hoe denken anderen hier over?

Schrijf reactie (1 Reacties)